Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: genoten van de zon!

Vandaag heb ik niet geknutseld want eindelijk was de zon er weer! De golfbaan was te nat dus lekker met ons vieren in de zon gewandeld. Genieten! Heerlijk om even bij te kletsen, de zon in je gezicht en later op je rug te voelen. Dit hadden we hard nodig!

S’middags had ik een lunchafspraak met een dierbare vriendin die ik door de Corona al twee jaar niet meer had gezien. Zo fijn om bij te buurten al lukte het niet om 2 jaar in 4 uur bij te praten, dus gaan we het snel weer overdoen. Dan besef je pas wat een impact de Corona op onze levens heeft gehad.

Vandaag kwam ook mijn bestelling binnen. Mijn magneet bord kit is binnen: super leuk. Gisteravond had onze CEO Sara een Facebook live waarin ze samen met een andere demo liet zien wat de mogelijkheden zijn. Lijkt het je leuk om dit samen met mij te doen mail mij dan, en dan kunnen we een datum afspreken dat we het gezellig samen in elkaar knutselen. Er zitten 4 vellen DSP bij maar je mag ook een ander vel uit mijn voorraad kiezen. De kit kost €31,00. Exclusief verzendkosten. En is erg compleet zie het filmpje hieronder:

Super leuk ook om met je tiener dochter te maken of samen met een vriendin. En nu is het nog Sale-a-Bration. Dus koop je er twee mag je nog een gratis product uitkiezen

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s