Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag : Hello Friend

Vandaag weer zo’n Scalloped kraft Treat doosje gebruikt, hier past echt veel in. Super fijn formaat. 8 Doosjes voor €12,00 en ideaal om op voorraad te hebben want je bewaard ze plat. Je vindt ze op bldz 137 van de jaarcatalogus.

Ik heb met een mask uit de Butterflies & Flowers Layering Decorative Masks, twee Stampin Blends en de inkt pads Granny Apple Green en Mango Melody lekker zitten blenden. Op een stuk Basic White. Zo leuk om te doen. Daarna heb ik er een scalloped cirkel uitgestanst.

De tekst Hello Friend heb ik uit de Friendly Hello stempelset. Ik heb deze met Versamark gestempeld en met goud Embossing poeder bestrooid en verhit met de heat gun. Het woordje Friend heb ik op Basic White gestempeld en ook ge-heat embossed en daarna uitgeknipt en kleur aangebracht met de Blending Brush.

Daarna de prachtige Brushed Brass Butterflies opgeplakt. En met de Sprig pons uit Shimmer Vellum takjes geponst en die met glue dots op het deksel geplakt. De cirkel met Dimensionals opgeplakt en klaar was mijn cadeau verpakking.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Sprig Punch
[148012]
€ 22,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:creatief, Doosjes, Embossen, Ponsen, Sale-A-Bration

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s