Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht

Gisteren geen blog: onverwachts druk met stucadoors, zoon wegbrengen, andere zoon naar station brengen, appje mam trein rijdt niet verder dan Eindhoven. Dus hij terug, ik hem hier in Geldrop weer opgehaald en naar Helmond gebracht. Mensen die mij kennen weten dat ik niet graag rij en zeker niet in de regen. Dus kwam gesloopt thuis en s’avonds hadden we een surprise party voor onze lieve vriendin Mirjam. Daar was het doosje voor van mijn Doosjes Donderdag blog. Erin zat een heerlijke Oriflame bodycreme. In november had ze al haar cadeautjes gehad en een schijt aan je leeftijd taart. Ze wist nu van niks toen ze in ons favoriete restaurant Sopranos aankwam en wij daar met ons allen al zaten. Zo genoten van haar stralende gezicht. En natuurlijk van het goede gezelschap en heerlijke eten. Top avond! Vandaag is mijn schoondochter Bibi jarig dus straks daar even taart eten. Nu de inloopkast verder afmaken. De extra manden zijn al gehaald.

Weekoverzicht

Iedereen die Carnaval gaat vieren veel plezier maar hou het veilig. Fijn weekend,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s