Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Sentimental Swirls

Jullie weten vast wel dat Sam Hammond Donald van Pootles Papercraft 1 van mijn grote Stampin’Up! helden is. Door haar filmpjes kwam ik in aanraking met Stampin’Up! Nooit verwacht dat ik haar ooit zou ontmoeten ( Dortmund) en samen op de foto zou gaan. Nu had zij de magische 1.000.000 omzet gehaald ( fantastisch) en dan mag je van Stampin’Up! een eigen stempelset ontwerpen. Toen haar stempelset uitkwam wist ik deze moest ik hebben. En hij is ook nog eens zo veelzijdig.

Prachtige Swirl, kleine bloempjes en blaadjes en een schattig vogeltje. Ik heb kleur op de grote swirl aangebracht met mijn Blending Brushes. De kleuren die ik gebruikt heb zijn Granny Apple Green en Mango Melody.

Voor de Blingbling heb ik de mooie Brass vlinders gebruikt. Ook de envelop heb ik bestempeld. Zo is het een mooi geheel.

Het woordje Hello heb ik uitgeknipt en ook met mijn Blending Brush hier kleur op aangebracht. Wat Dimensionals eronder en klaar was mijn kaartje.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s