Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: kaart voor mijn zus Hilly

Vrijdag werd mijn oudste zus Hilly 70. Wij schelen 10 jaar, ja het is echt: ik word in april 60 jaar. Tussen ons zitten nog een broer en twee zussen en na mij komt nog een broertje. We doen eigenlijk niet meer aan cadeaus maar voor dit kroonjaar besloten we een gezamenlijk cadeau te geven en wel een koffiezetapparaat. Ik zou het kaartje maken en dit is het geworden:

Een super mooie kaart met de Give it a Whirl Dies. De teksten komen uit de Nothing Better Than stempelset. En de mooie afdruk van de vrouw met koffie is van de In The Moment stempelset en die heb ik ingekleurd met mijn Stampin Blends.

Als je aan het wiel draait komt het kopje koffie naar voren.

En daarna het woordje Coffee. Nou en dat heeft mijn zus geweten want we gaven het apparaat samen en apart had iedereen nog koffie cups gekocht. Die kan dus voorlopig vooruit. En heel veel verschillende smaken uitproberen. Het prachtige Dsp is het Abstract Beauty Dsp. Mooi toch? Mijn zus was er erg blij mee. Ze had ook enorm veel kaarten gehad en het Stampinup gehalte was hoog, want Hilly is ook demo geweest. Een paar keer bij mij ingestapt maar door omstandigheden lukt het haar niet meer. Maar ipv mijn teamlid is ze nu een goede klant geworden. En geniet ze dus nog steeds van de producten van Stampin’ Up!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Blends

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s