Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: Hello Kaartje

Vorige week had ik heerlijk zitten kliederen met stencils, Blending Brushes en inkt. Van een reststukje maakte ik dit label, hiervoor gebruikte ik de Fancy Tag Topper pons. Uit restjes gold foil stanste ik met het Playful Alphabet de letters Hello uit. Die plakte ik op een reststukje Basic White en met inkt wat nog op mijn Blending Brush zat heb ik kleur aangebracht. Met de Sprig pons twee leuke takjes uit een reststukje Glimmer Vellum geponst. Lint erdoor en het label was klaar.

Maandag had ik gestempeld met de mooie set Sentimental Swirls van Pootles en dus heb ik die gebruikt op een basiskaart van Basic White. De bloemen passen perfect bij het stencil uit de Butterflies & Flowers Layering Decorative Masks. En die grote Swirl is zo mooi! Het label heb ik met dimensionals op de kaart geplakt. Voor de Blingbling mijn favoriet op dit moment: Brushed Brass Butterflies gebruikt. En mijn kaartje was helemaal af. Je ziet dus dat je van restjes mooie kaarten kunt maken. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen.

De hele maand maart is onze mini cut & emboss machine in de aanbieding. Dus grijp je kans. En ook korting op 13 stempel en stansen bundels:

Voor bestellingen of meer info mag je me altijd mailen op bovenstaand adres.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Sprig Punch
[148012]
€ 22,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s