Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Geen creatief blog vandaag: de stukadoors kwamen

Een tijdje terug gingen wij de banken verschuiven omdat we een nieuwe bank gezien hadden en wilden weten of het paste. Tot onze grote schrik was de muur in de hoek vochtig en zwart.

Hier stond altijd een zware tafel met een plant erop dus had ik dat niet gezien. Bleek dat de hemelwater afvoer verstopt zat. Met grote pompen probeerden ze dat op te lossen maar helaas. Dus moesten er twee nieuwe overstorten komen en een regenpijp die we op het riool kunnen aansluiten. Gelukkig lukte dat en kon de muur goed drogen. Afgelopen vrijdag hadden ze de muur voorbehandeld en vandaag dus zou er gestuct worden.

Hier zie je goed hoe geel de muren zijn dus we kunnen onze borst nat maken en gaan schilderen. Gelukkig is anderhalve muur nu mooi wit. Maken we nog een stuk muur grijs en dan iedere keer maar een stuk schilderen.

Voordeel is wel dat de scheuren in de muur nu ook weer dicht zijn. Vanochtend had ik boven gepoetst, vanmiddag terwijl de stukadoors bezig waren heb ik de koelkast leeggeruimd en gepoetst en nu kan ik aan de gang met stofzuiger en dweil. Morgen de ramen wassen: het lijkt wel voorjaars schoonmaak. En wie weet zaterdag al de bank ophalen en anders volgende week . Zo benieuwd hoe hij staat. Ik heb altijd een leren bank gehad maar nu voor het eerst een stoffen bank. Een hoekbank met lounge stuk en uittrekbaar middenstuk zodat we heerlijk samen op de bank kunnen liggen. We worden beide al wat ouder. Ik dit jaar 60 en Willem 58. En vandaag voel ik me ook echt 60, slecht geslapen en te hard gewerkt dus helaas knutselen zit er niet meer in. Dus geen doosje voor Doosjes Donderdag. Ik hoop morgen gewoon weer een creatief blog.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s