Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: te laat verjaardags kaartje

Vandaag heb ik lekker zitten kleuren met mijn Stampin Write markers. Ik was namelijk helemaal de verjaardag van een lieve klant en workshopdame vergeten. Gelukkig heb ik de mooie set Turtle Ftiends met de passende tekst; Happy Belated Birthday ( Sorry i was slow).

Ik begon met de schildpad op de Basic White basiskaart te stempelen. En kleurde hem daarna in, het schild heb ik gestempeld op een stuk All Together Dsp. Daarna heb ik het schild uitgeknipt want ik kon mijn pons niet vinden. Geen idee waar ik die neergelegd heb. Toen heb ik de stempelset Happy Hedgehogs gebruikt voor de bomen, vogel en vlinder. En die heb ik op mijn gemakje ingekleurd.

De tekst heb ik op het zelfde dsp papier geplakt. De vlinder en het bloemetje van de vogel heb ik uitgeknipt en opgeplakt. Voor de Blingbling drie In Color Jewels opgeplakt.

De envelop heb ik ook bestempeld en op de binnenkant heb ik een kleine schildpad gestempeld. Zo past het mooi bij elkaar en de ontvangster was er erg blij mee. Deze twee stempelsets zijn super cute en dus mooi te combineren. En je kunt ze bij mij bestellen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin Markers

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s