Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: weekoverzicht

Herken je dat, zoveel plannen en dan komt er van alles tussen. Dinsdagavond waren we bij ons mam geweest voor de boodschappen en hebben we haar opnieuw uitgelegd hoe haar nieuwe mediabox werkte. Stickers opgeplakt, opgeschreven wat ze moest doen en zelfs haar geleerd hoe ze tegen de afstandsbediening kon praten om naar een andere zender te gaan. Die avond lukte het perfect maar woensdagavond stuurde ze al een bericht dat de tv niks deed. En nee ze had niet op het rode knopje gedrukt. Geprobeerd het via de telefoon uit te leggen maar helaas. Dus vandaag weer richting Boxtel gegaan maar eerst langs Heeze om bij slagerij van Hooff wat kant en klaar maaltijden voor haar te kopen. In Boxtel aangekomen deed de tv het meteen perfect. Wat bleek nu: vanuit haar zittende positie lukte het niet want ze had foto’s en egeltjes voor de tv gezet en dat blokkeerde het signaal. Tja, 93 en alleen wonend dus dan ben je afhankelijk van je kinderen. Hopelijk lukt het haar nu wel. Maar zo was onze dag snel voorbij. Want je kunt niet meteen weggaan en dus nog even de post doorgenomen, wat op de computer bij haar gedaan en haar op het hart gedrukt om niet haar nachtjapon in de magnetron op te warmen. Ze vertelde mij door de telefoon dat er brandgaten in zaten. Dan schrik je echt want ik wist niet dat ze dat deed. Nu gezegd dat ze haar nachtjapon gewoon op de verwarming moet leggen en dat deze dan ook warm wordt. Toch wel veel zorgen zo om haar en helaas woont ze niet om de hoek. En krijgt ze geen indicatie voor een verzorgingshuis want daar is ze tegoed voor en eigenlijk wil ze ook niet weg uit haar flat, wat ik ook goed begrijp.

Hieronder vindt je het weekoverzicht:

De bijbehorende blogs vindt je hier op mijn website. Fijne zaterdag avond,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Oh nee Ine.. dat geeft idd veel extra zorgen, wat de tv betreft dat is heel herkenbaar!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s