Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: voetbal moeder

Afgelopen vrijdagavond een spannende halve bekerfinale gezien van onze Dennis in de zaal en vandaag eerst langs de lijn op het veld bij onze Nick en daarna weer in de zaal voor de wedstrijd van Dennis tussen de nr 1 en 2 van zaalvoetbal.

Ik heb voetbal altijd een mooi spelletje gevonden en heel vaak met mijn broertje Gert en zijn vrienden meegedaan. Op het pleintje of op het veld. Helaas mocht ik van mijn moeder niet onder voetbal. Onder het mom” daar krijg je lelijke benen van”. Maar waarschijnlijk was het een geld kwestie want we hadden het niet breed. En lelijke benen kreeg ik toch wel want de straat is keihard als je valt. Ik was ook altijd supporter bij mijn broertjes wedstrijden bij de schooltoernooien op Koninginnedag. En later op de HEAO verbaasde ik vriend en vijand met mijn voetbalskills. Ik maakte toen ook indruk op mijn Pieter want die zat bij mij in de klas en ik tackelde hem gewoon hihi.

Toen Dennis bij de droppeltjes begon stond ik iedere zaterdag morgen langs de lijn. Daarna nam Pieter dat over want ik had natuurlijk nog 2 kleintjes thuis. Later ging ik altijd met Michael mee. En toen Pieter stierf begon Dennis bij PSV en had ik het helemaal druk. Vaak ook nog zondags langs de lijn. En om en om bij hem, Michael en Nick kijken. Daar heb ik Willem ook leren kennen want die werd leider van het team van Nick, Sam en Teun. De ouders bij PSV snapten niet dat ik er niet iedere week bij was. Bij welke BVO ( betaald voetbal organisatie) spelen je andere zonen dan, vroegen ze. Maar bij mij is ieder kind belangrijk of ze nu bij PSV, Geldrop of RPC voetbalden. Jaren langs de lijn gestaan in de regen en de kou. Koffietassen gevuld, voetbalwassen gedraaid. Ja het leven van een voetbalmoeder gaat niet over rozen. Maar ik hou van het spelletje en genoot ervan. De laatste jaren zit ik vaker in de zaal dan langs de lijn. Maar vandaag dus bij onze Nick kijken: lekker in de zon dat is geen straf. Ik ben en blijf een voetbal moeder. En daarna zenuwachtig kijken bij de topper FcEindhoven Futsal-Hovocubo. Fijne zondag

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s