Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag voor Makkelijke Maandag: dit schattige verjaardags kaartje.

Het vrolijke eendje uit de set Easter Friends vind ik zo schattig. Ik word er ook spontaan blij van. Ik heb 3 eendjes gestempeld op de basis kaart, wel een mask van een post-it note briefje gemaakt zodat ik een beetje bij elkaar kon stempelen. Daarna ze ingekleurd met mijn Stampin Blends. De tekst komt uit de set Happiest of Birthdays en ook het kleine figuurtje komt hier uit.

Voor de Blingbling de In Color Jewels 2021-2023 gebruikt en ook de envelop versierd. Het eendje met memento gestempeld en daarna met een Blending Brush en Daffodil Delight inkt erover heen gegaan. Super blij met het eindresultaat. Ga met deze set zeker ook Paaskaarten maken maar wilde jullie laten zien dat je er ook andere kaarten mee kunt maken.Via onderstaande link kom je op de juiste webpagina van mijn shop

https://www.stampinup.nl/products/stempelset-cling-easter-friends-engels?demoid=5033120

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s