Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag geen creatief blog: onze nieuwe bank kwam.

Vandaag konden we onze nieuwe bank ophalen dus vanochtend hard gewerkt. Het leek wel voorjaars schoonmaak. De ramen gewassen en de spinnenwebben bij de koof weggehaald. De gordijnen uitgeklopt en met de stofzuiger helemaal schoon gemaakt. Daarna de vloer gezogen en gedweild.

Daarna met Willem de bank gehaald en gelukkig konden Nick en Teun helpen want ze moesten via de achterdeur want de huiskamer deur was te smal. Nu kwamen al die uren sport school goed van pas. Want de stukken waren mega zwaar en ze moesten het boven hun hoofd tillen om over de poort te kunnen. Trots op mijn mannen.

We schrokken echt dat de bank zo groot was. We hadden het wel uitgemeten maar nu hij eenmaal stond was het wel een gigantische bank. Maar dat kwam natuurlijk ook omdat het eerst zo leeg was.

Gelukkig passen mijn turquoise kussens er perfect bij en zit hij heerlijk, dus erg blij ermee. Voor het eerst geen leren bank maar een stoffen.

Ik had mijn vriendinnen een duimpjes omhoog of omlaag foto beloofd en het werd gelukkig twee duimen omhoog.

Er zit ook nog een extra uitklapbaar deel bij dus kunnen we heel lui liggen. Dit speciaal voor Willem want ik wilde een loungebank en hij de hoekbank, maar nu kan hij ook gewoon languit op de bank liggen. Moe maar voldaan kijkt hij nu tv. En ik bedacht me opeens dat ik nog geen blog geschreven had. Morgen hopelijk weer tijd om te knutselen al heb ik nu wel last van mijn rechterarm en schouder van het ramen wassen en poetsen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

  1. Wow, dat is idd een hele grote bank, kan niet goed zien wat voor kleur het heeft.
    Daar kunnen jullie heerlijk op relaxen.

    Like

  2. Hij is grijs. Heel mooi grijs. En mijn turquoise kussens passen er perfect bij: dus super blij

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s