Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: rest strookjes.

In mijn restjes bak had ik veel strookjes Real Red cardstock en Soft Succulent. Ik besloot om van een basiskaart een hoek af te snijden. Ik ben begonnen om aan de binnenkant de strookjes op te plakken. Daarna ging ik door op de voorkant.

Ik besloot om de Poppy Moments Dies te gebruiken. De kleine Poppy voor de binnenkant. De grote Poppy en de bladeren voor de buitenkant. Om het meer te laten opvallen heb ik restjes wit cardstock gebruikt voor de nerven van de bladeren. En voor de Poppy.

Voor de teksten heb ik in mijn voorraad gekeken. Deze komen uit de Many Messages en heb ik uitgestanst met de bijbehorende Messages stans. Many Happenings is de andere stempelset die bij deze stans past. Je vindt ze op bladzijde 42 van de jaarcatalogus. Zo fijn dat je meteen een heleboel teksten hebt. Klaar om te pakken als je het nodig hebt.

Ik ben super trots op hoe dit kaartje geworden is. Dat je van strookjes papier zo’n mooi kaartje kunt maken. En leuk om weer eens een oude stansen set te gebruiken. De Poppy Moments Dies blijven prachtig.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s