Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes donderdag: Stampertje

1 van mijn lievelings Disney figuren is Stampertje. Dus toen ik bij de action dit badzout zag was ik verkocht:

En ik wist meteen dat ik hier een leuke cadeau verpakking om zou maken. Ik heb de maten opgemeten en uit een stuk Daffodil Delight cardstock dit hoesje gesneden. Erop heb ik een stuk Dsp geplakt uit de Brights 6” x 6” dsp. Toen het konijntje uit Easter Friends met Memento op een stuk Basic White gestempeld en ingekleurd met mijn Gray Granite en Pale Papaya Stampin Blends Combo. Ook de Colorlifter heb ik gebruikt om zijn befje wat lichter te maken. Daarna het uitgestanst met een Stitched Rectangle stans. En deze met Dimensionals op het Dsp geplakt.

Om het zakje badzout had ik een stuk White Frayed Ribbon gedaan en dat vastgezet met wit Bakers Twine dat ik eerst met mijn Blending Brush en Daffodil Delight inkt geel had gemaakt. De Blending Brush had ik ook op het Basic White cardstock met het konijntje gedaan want ik vond het anders te wit.

Voor de Blingbling nog wat Brushed Brass Butterflies geplakt mijn favoriete embellishment van dit moment. De tekst Just for You komt uit de Ranuculus Romance set en heb ik uitgestanst met een Tailor Made Tag stansje.

Ik heb speciaal voor de tekst Just for You gekozen want dan kan ik het voor verschillende gelegenheden gebruiken. Super leuke cadeauverpakking toch?

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Dies, Doosjes, Paper Trimmer

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s