Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: shoppen met Willem dus geen tijd voor een kaartje

Vandaag was Willem vrij en zijn we op zoek gegaan naar salon tafeltjes. Ik had iets in mijn hoofd maar dat konden we niet vinden. Heel veel is met hout en dat past niet bij onze inrichting. We zochten iets in het zwart of donkergrijs. Dus helaas niet geslaagd wel twee gezien die we mooi vonden maar niet zeker weten of het echt mooi staat bij ons. Dus niet gekocht.

Deze was zilverkleurige en van metaal en Willem zei dat geeft lawaai als je je glas neerzet hihi.

Deze ook van metaal dus zelfde verhaal. We hebben zelfs bedacht dat we de houten bladen tafels kopen en die zelf schilderen. Je ziet het we zijn er nog niet uit. Toen opzoek naar een nieuwe staande leeslamp. We kwamen deze tegen en dit kon best een winnaar zijn:

De linkse. Maar ik wil er toch nog een nachtje over slapen. Willem was er meteen weg van. Dus denk wel dat deze het wordt maar we hebben geen haast. Met de tafeltjes ook niet want onze oude bijzet tafel past perfect.

Morgen is er weer onze maandelijkse Facebook hop. Ik heb net mijn project afgemaakt en ga die zo inplannen. Hop je gezellig mee? We beginnen om 9.00 uur je kunt gewoon bij mij beginnen en dan door hoppen. Tot morgen,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s