Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook hop: tasje met handvaten van rietjes

Al heel lang stond op mijn to do list iets doen met deze leuke papieren rietjes. En bij Flutterby Heidi zag ik dit leuke tasje. Hij heeft een mooi formaat en ik had iets grkocht bij de action van de week waar ik nog een leuke verpakking voor wilde maken en dat werd dus dit tasje.

Heel lente achtig in het mooie Granny Apple Green en ik vind zelf het Dsp geweldig geworden. Ik heb een vel genomen uit het All Together Dsp. Ik hou van zwart/wit papier en heb met mijn Granny Apple Green Stampin Blend light wat vakjes ingekleurd. Zo’n leuk effect geeft dat.

Kijk dit heb ik gekocht: een leuke glazen hanger gevuld met droogbloemen. Ik heb ze in mijn bloesem takken hangen en door de ovale vorm zijn ze ook leuk voor in paas takken. En door die takjes wist ik meteen dat ik de leuke takjes uit de Ranunculus Dies wilde gebruiken. De tekst komt uit de bijbehorende stempelset: Ranunculus Romance. Deze heb ik met de Double Oval Punch uitgeponst. Voor de Blingbling heb ik de zwarte Adhesive-Backed Hexagons gebruikt.

Nog een lekker maskertje van Oriflame erbij wat perfect past qua kleur. En je hebt een super leuk cadeautje. Dit is dus mijn hop project. Ik ga nu gauw zelf bij mijn teamgenootjes langs hoppen voor nog meer mooie inspiratie projecten. Veel plezier met hoppen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Doosjes, Ponsen

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s