Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: arbeid is zichtbaar gemaakte liefde.

Vandaag zijn we verder gegaan waar we gisteren mee begonnen waren: de tuin lente klaar maken. Gisteren de vijver hoek en de loungehoek, vandaag de plaats schrobben. Gelukkig doet mijn Willem dat want mijn arm en schouder doen nog zeer van het poetsen en soppen gisteren. Helaas als je ouder wordt herstel je niet meer zo snel. En ik had van de week al teveel gedaan ivm de komst van de bank.

Gelukkig is het heerlijk weer en perfect voor met water spelen haha. En het geeft zo’n voldaan gevoel als het straks lente klaar is. Vanochtend al lekker buiten ontbeten, heerlijk met de vogels fluitend op de achtergrond. En ook lekker buiten geluncht aan de eettafel. Natuurlijk moeten er nog bloeiende planten gekocht worden maar dat doen we volgende week wel. Nu niks meer en lekker lui op onze mooie bank liggen. In ieder geval met liefde aan de arbeid geweest. En onze liefde zichtbaar gemaakt.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s