Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag : basiskaart Heart & Home Memories & More cards & envelopes

Vandaag een hele makkelijke basis: een kaart en envelop die al zo mooi zijn van zichzelf met die mooie strepen. Om op stempelen pakte ik een kaart uit de bijpassende Heart & Home Memories & More card pack. Die houten planken vond ik perfect passen bij de sfeer van de Ranunculus Romance stempelset die ik wilde gebruiken.

Zo’n mooie stempelset met leuke kleine stempels. Ik ben begonnen met willekeurig de tekststempel te stemoelen in Gray Granite. Daarna de poststempel in Misty Moonlight en de ticket stempel in Soft Succulent. De bloemen heb ik met de Stampin Write markers be-inkt en daarna nog een keer de bloemen op een stuk Basic White gestempeld en die toen uitgeknipt en met Dimensionals opgeplakt. Zo vallen de bloemen extra op.

Aan de binnenkant dezelfde bloem ook weer gestempeld. Met de Stampin Write Markers kun je zo mooi met twee kleuren stempelen.

Ook de bijpassende envelop heb ik bestempeld, deze keer met de twee kleine stempeltjes. Leuk toch!

Zo ziet het complete setje eruit en is nu onderweg naar een lief persoon. Ik vind zelf het scheurrandje ook perfect erbij passen. Scheur jij ook weleens het Dsp of het cardstock? Ik heb met een Blending Brush nog wat Misty Moonlight aangebracht. Omdat er best veel op de kaart gebeurd heb ik geen Blingbling gebruikt, dat had deze kaart niet nodig vond ik. Wil jij ook snel kaartjes maken dan zijn de Memories & More kaartjes en bijbehorende kaarten en enveloppen een echte aanrader. Ik bestel ze graag voor jou.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50

Categorieën:#simplestampin, kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Simple Stamping, Stampin Markers

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s