Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Amazing Thanks Dies

Vandaag dit lieve kaartje met de Amazing Thanks Dies en de Nature’s Harvest stempelset en stansen. De basiskaart is van Basic White cardstock. De Basic White mat heb ik eerst door de Brick & Mortar 3 D Embossing Folder gehaald. De mooie bloemen heb ik met mijn Pacific Point, Night of Navy en Soft succulent Stampin Write Markers ingekleurd en toen gestempeld. En met de bijbehorende stansen de bloemen uitgestanst.

Deze daarna met Dimensionals op de kaart geplakt. De Amazing Thanks stansen hebben een basis stans en de woordstanssen die daar perfect op passen. Ik heb de basis stansen uit het nieuwe Waves of The Ocean Dsp gestanst en de woorden uit Pacific Point cardstock. Maar onder het cardstock heb ik eerst een stuk Adhesive Sheet geplakt voordat ik het uitstanste want dan worden het stickers en zijn beter op te plakken.

Ook de Rhinestones Waves Basic jewels zijn nieuw en horen bij de suite Waves of the Oceans. Het Dsp, de Rhinestones en het prachtige Blue Foils zijn tijdelijk te bestellen, zolang ze op voorraad zijn. De bundel staat straks in de nieuwe catalogus en is nu te pre-ordenen. Omdat ik de kaart nog wat leeg vond heb ik met Pacific point nog wat stipjes gestempeld en deze stempel komt uit de Friends are like Seashells stempelset. Ook dit gewoon met de Stampin Write Markers gedaan dus geen inktpad gebruikt.

Vandaag ben ik bij Wendy Verharen geweest van @enjoymynails uit Heeze. En ik heb nu prachtige nagels die van kleur veranderen bij een andere lichtinval. Dan is het blauw, dan weer paars of groen. Ik vind ze fantastisch! Bedankt lieve Wendy. Ook zo leuk om te zien hoe jij met een magneetje de cateyes maakte. Ik kan Enjoymynails van harte aanbevelen.

http://www.enjoymynails.nl

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Adhesive Sheets
[152334]
€ 12,00

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s