Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: team swap kaartje

Deze maand werd de opdracht door Marga voorbereid. Het werd een Flip Pocket. Een schattig klein kaartje. Ik ben weer in mijn restjes bak gedoken en vond nog stukken van een Friends are like Seashells stans die ik ge-embossed had met de bijbehorende Seashells 3D Embossing Folder. En omdat ik nog rest stukken had van het Waves of the Oceans Dsp was bij mij 1 +1=2.

De schelpen heb ik losgeknipt met mijn fijne Papersnips. En met Dimensionals de grote schelp zo opgeplakt dat het lint( het mooie Cotton ribbon)er onder door kon. Nog wat Blingbling met de Rhinestones Waves Basic Jewels. En de voorkant was al klaar

In de binnenkant heb ik 2 Pacific Point matten geplakt en een kleinere mat Basic White. Deze heb ik eerst met het dopje van mijn Paper Snips bewerkt zodat je een rafelrand krijgt. De tekst heb ik op een reststukje Basic White geplakt en toen uitgescheurd: zo krijg je een speels effect. De rest heb ik lekker bestempeld. Super eenvoudig kaartje en ideaal om je reststukjes cardstock en Dsp te gebruiken omdat het maar een klein kaartje is. Ik denk wel dat de ontvanger er blij mee is. Ik heb hem maandag op de bus gedaan dus hij zou binnen moeten zijn. Ik vond het ook fijn om weer met een wat oudere set te spelen. Deze kun je nog steeds bij mij bestellen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Embossen, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s