Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag geen creatief blog maar wel een gevulde agenda.

Vandaag eerst hard gepoetst, ja dat moet ook gebeuren en daarna mijn filmpje opgenomen voor de video hop van aanstaande zaterdag. Het filmen is gelukt en ben ik tevreden over maar nu moet ik het nog uploaden naar mijn drive en dan naar YouTube. Ik ben vanavond alleen thuis want Nick is voetbal kijken bij de Braak en daarna nog trainen. En Willem heeft een uitje van het werk: escaperoom en eten bij Sopranos. De bofferd. Ik moest nog haasten om het eten op tijd klaar te hebben voor Nick. Zo’n filmpje opnemen is niet zomaar gedaan. Een project bedenken, proefmodel maken en dan filmen. Tussendoor, dochter aan de lijn gehad, Willem belde en kwam even binnenvallen om de auto hier neer te zetten dus eer ik echt kon beginnen met filmen was het 16.00 uur. Ja het leven van een YouTube mom gaat niet over rozen. Maar hee: 701 abonnees, niet slecht voor deze bijna 60 jarige dame.

Lekker nu het haardje aangestoken en wachten tot het uploaden klaar is. Dan kan ik het uploaden naar YouTube en de foto’s nog voorzien van watermerk in Canva en daarmee een Thumbnail maken. En dan als YouTube klaar is met verwerken kan ik de link doorgeven aan mijn teamgenootje Miranda. Nooit gedacht dat ik dit ooit zou kunnen en snappen. Maar het lukt me gelukkig nu zelf want de kids zijn niet thuis meer om mij te helpen. In het begin hielpen Mandy, Dennis en Michael mij. En zolang er niks veranderd lukt het mij nu maar laatst deed mijn GoPro het niet en dan raak ik lichtelijk in paniek. Bleek de batterij stuk en gelukkig hadden we nog een nieuwe liggen. Daarom ben ik zo blij met zoveel abonnees en duimpjes omhoog of lieve commentaren want de meesten hebben geen idee hoeveel werk het is. Net zoals dagelijks bloggen, maar zolang als ik het leuk vind en mijn klanten/volgers/abonnees trouw mijn blogs lezen,blijf ik het doen. Al kreeg ik vandaag te horen dat bloggen uit is. Ach ja.

Paas/Lente Kaart dag: Dit jaar voor het eerst een Paas/Lente Kaart dag. Dit is het zelfde principe als mijn Kerst en Kaart dagen. Zaterdag 2 April van 10.30 tot ca 15.00 uur zullen we creatief bezig zijn. We gaan projecten maken in Paas/lente sfeer. Kosten zijn € 27,50 per persoon hierin zit inbegrepen:

  • alle materialen, je hoeft dus niets van te voren te kopen of mee te nemen. Wij zorgen voor genoeg materialen.
  • alle projecten die je maakt mag je uiteraard mee naar huis nemen
  • koffie / thee / water / frisdrank
  • Simpele lunch met soep, broodjes en natuurlijk een ei erbij ( gebakken of gekookt).

Geef je snel op want vol is vol en omdat April bij ons de drukste maand is met verjaardagen en pasen is er maar 1 Paas/Lente kaart dag. Mail mij op madebyinepie@gmail.com

Koffie en kaart middagen: nu de regels zijn verandert en de Corona besmettingen van Carnaval voorbij zijn ga ik weer starten met Koffie en Kaart. De eerste is 4 april dus ook hiervoor kun je je aanmelden.

Tijdens deze middag focussen we ons vooral op een gezellige middag, waar niets hoeft maar alles kan. Gewoon even een middagje je hoofd leeg maken, bijkletsen, creatief bezig zijn en ontspannen. Klinkt dit nou precies wat jij nodig hebt, kom dan langs tijdens de Koffie en kaartmiddag!
De koffie en kaart middagen worden gehouden van 14:00 uur tot 16:00 uur, prijs € 6,00 inclusief wat drinken, iets lekkers en een zelfgemaakte kaart. Voor elke extra kaart die je maakt, betaal je maar slechts 2 euro!

De eerste workshop staat ook al gepland: een minialbum van wc rolletjes. Deze heb ik geleerd van Danielle Kassing. Het is op woensdag avond 13 april en op donderdag middag 14 april. Meer info vindt je hier op mijn website onder het kopje evenementen. Ik hoop jullie snel weer te zien hier op de Faramir. En natuurlijk hoop ik dat jullie aanstaande zaterdag mijn YouTube filmpje gaan bekijken.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s