Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: tuincentrum en bloemenkaart

Vandaag gezellig naar een tuincentrum geweest, dat was echt lang geleden. Wilden wat leuke bloemen voor in de tuin hebben maar vond ook mooie kussens. Deze passen perfect bij mijn nagels hihi had ik al gezegd hoe blij ik met deze mooie nagels ben. Zo gaaf! Super bedankt Wendy van http://www.enjoymynails.nl/ in Heeze.

Vanmiddag nog gauw even dit leuke kaartje gemaakt. Mijn Stamparatus lag nog op mijn bureau want die heb ik gebruikt voor mijn project van de video hop van morgen. Om 13.00 komt mijn nieuwste YouTube filmpje online en kunnen jullie vanaf mij verder hoppen bij mijn teamgenootjes.

Ik heb voor dit kaartje de stempelset Blossoms in Bloom gebruikt. De grote stempel op mijn Stamparatus blad gedaan en toen met een Blending Brush Highland Heather en Magenta Madness kleur aangebracht. Door de Blending Brush wordt de kleur veel zachter. Toen met een spongedauber Gorgeous Grape inkt aangebracht. En deze twee stappen herhaald tot ik blij was met het eindresultaat. Hier is de Stamparatus ideaal voor. Zo’n fijn apparaat!

De hartjes van de bloemen heb ik uit de losse hand gestempeld en ook de blaadjes. De tekst heb ik uitgestanst met de Message Die en het onderste label in Highland Heather heb ik uitgestanst met de Eden Dies. Dit opgeplakt met Dimensionals en daarna de gestempelde mat op een mat van Highland Heather cardstock geplakt en dit weer op een basiskaart van Basic White. Voor de Blingbling de 2021-2023 In Color Jewels gebruikt en mijn kaartje was klaar.

Vanavond gaan we weer naar een spannende zaalvoetbal wedstrijd van ons Dennis dus maar goed dat ik gisteren mijn filmpje en blog al heb ingepland.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Stamparatus
[148187]
€ 59,00
Messages Die
[154422]
€ 41,00
Eden Dies
[157831]
€ 42,00
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Dies, kaarten maken, Stamparatus

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s