Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: snel kaartje met de Heart & Home memories & More cardpack.

Vandaag dit snelle kaartje met de Heart & Home memories & more cardpack en de bijbehorende cards & envelops. Wat is dit toch een prachtige suite en als je snel een kaartje moet maken zijn deze kaartje ideaal.

Heel eenvoudig: je pakt een kaartje uit het pakje en plakt die schuin op met Tombow liquid glue. Dan pak je van het stickervel de twee bijtjes en plakt die op de kaart. Dan het kleine bannertje die ook op het stickervel zit linksboven in de hoek en als finishing touch de mooie Brushed Brass Butterflies.

Op de envelop heb ik een Heart & Home Doilie geplakt daar komt de adres sticker op en ook hier een schattig vlindertje.

Zo heb je een mooi setje bij elkaar. In de binnenkant van de envelop komen dezelfde streepjes terug als op de kaart. Met deze sets kun je ook heel leuk met je kinderen of kleinkinderen kaarten maken. En je besteld ze gewoon bij mij op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s