Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Floral Square Dies.

Nu de nieuwe jaarcatalogus eraan komt wil ik toch sets die te weinig aandacht hebben gekregen nog even in het zonnetje zetten. En vandaag hadden we een prachtige zon hier in het zonnige zuiden. Wat een cadeautje, hier knapt een mens echt van op.

Deze fleurige kaart heb ik dus gemaakt met de Floral Square Dies en de bijbehorende All Squared Away stempelset. Ik heb op een Basic White basiskaart een mat geplakt van Highland Heather cardstock daar 3 vierkanten opgestempeld en daarbovenop de 3 stansjes. De tekst komt ook uit de stempelset en deze heb ik uitgestanst met de Layering Squares. Dit stansje heb ik met Dimensionals opgeplakt.

Voor de Blingbling heb ik drie paarse Pastel Pearls opgeplakt. En omdat ik het nog leeg vond heb ik de kleine bloempjes ook uitgestanst en opgeplakt. Op de envelop de grote bloemen in Highland Heather cardstock uitgestanst en opgeplakt. Super leuk setje toch?

Aan de binnenkant zit het vierde bloemen stansje weer in Highland Heather.Deze stansjes zijn perfect te gebruiken met de Mini Cut & Emboss machine die nu nog in de aanbieding is . Geen € 73,00 maar alleen deze maand € 58,25. En er zijn ook diverse productpakketten in de aanbieding. Waaronder dus ook deze bundel ipv € 54,75 betaal je nu in Maart maar € 48,75. Alle andere aanbiedingen vind je in mijn webshop: http://www.madebyinepie.stampinup.net. En wel onder het kopje aanbiedingen en dan Creatieve Kortings kriebels. Kijk gauw of er nog iets van jouw gading bij zit. Ik help jou graag met je bestelling.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Pastel Pearls
[154571]
€ 7,75

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s