Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: verjaardags kaart/ cadeautje

Vandaag wordt ons buurmeisje Sanne 20 jaar. Daar hoorde dus een leuk cadeautje bij. Sanne is nu van het op stap gaan dus had ik voor haar een leuke tray gemaakt met twee blikjes Passoa Tonic. Deze tray zat vroeger in het assortiment bij Stampin’Up! Maar helaas nu Retired. Over Retired gesproken, vanavond zien we welke producten er verdwijnen. Het blijft altijd jammer om favoriete producten te zien verdwijnen. Vroeger raakte ik daar heel gestresst van maar tegenwoordig weet ik dat er altijd veel moois voor terugkomt. Net als de In Colors van 2020-2022 die nu verdwijnen( dus gauw nog papier, Stampin Blends, markers en refills bestellen want dat zal snel gaan weten we uit ervaring). En ik vind Misty Moonlight en Cinnamon Cider zo mooi en ga die zeker missen. Maar kijk wat voor prachtigs ervoor in de plaats komt, ik heb een grote favoriet:

Dat kan je vast wel raden: Tahiti Tide want dat is een lichte kleur Turquoise. Super mooi!

Terug naar het kaartje van vandaag. Ik heb de mooie bundel Nothings Better Than gebruikt. Super leuk met die cocktail glazen en chocolade. Laat Sanne dat nu beide lekker vinden. Ik had een Kitkat verpakking gekocht en daar heb ik op deze manier een leuke kaart mee gemaakt.

Ik heb gewoon een strook Magenta Madness ( deze verdwijnt dus ook) cardstock van 3 cm bij 14,5 cm gesneden en deze op beide korte kanten gerild op 1 en 2 cm en deze in de basiskaart geplakt van 10,5 cm bij 29 cm. Deze heb ik op de lange kant gerild op 13,5 cm en 15,5 cm dat geeft net genoeg ruimte voor het zakje KitKat. En er was ruimte om haar naam op te plakken met letters uit het Playful Alphabet.

De voorkant is gemaakt met een mat van 9,5 cm bij 13,5 cm Basic White cardstock. Hier heb ik de tekst opgestempeld en met de bijbehorende stansen de woorden Chocolate en Cocktails uitgestanst. De chocolade en het cocktail glas heb ik gestempeld en uitgestanst en toen met Dimensionals opgeplakt. Omdat ik het te leeg vond heb ik nog met een klein stippenstempeltje uit de Dressed to Impress set wat stipjes in Mango Melody inkt aangebracht. Ik vind het een super zonnig kaartje geworden en Sanne was er blij mee.

Om 20.00 uur vanavond kunnen wij als Demonstratrices de nieuwe jaarcatalogus inzien en dan komt op mijn webshop: www.madebyinepie.stampinup.net de producten te staan ( sommigen met flinke kortingen) die verdwijnen. Je kunt ze daar meteen bestellen maar wil je liever dat ik de bestelling plaats dan moet je me even mailen. In de webshop betaal je per credit card of PayPal. Bij mij kun je contant/met een tikkie/ of via bankoverschrijving betalen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Creatieve Kits, kaarten maken, Stampin'Blends

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s