Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: poetsen en genieten van de zon.

Vandaag eerst s’ochtends hard gepoetst zodat ik s’middags lekker van de zon kon genieten met mijn bezoek. Echt een cadeautje dit weer. Maar helaas lag er buiten nog Sahara zand dus toen we naar binnen kwamen zag mijn schone pas gedweilde vloer er weer niet uit. Balen: degene die stof en Sahara zand hebben uitgevonden zijn echt niet aardig. Mijn mooie auto ziet er niet uit en vorige week was de glazenwasser geweest: nou mijn lichtstraat is echt smerig. Balen jullie daar ook zo van?

Dit schattige Oriflame zeepje had ik al even liggen. Ik dacht meteen daar kan ik de Sweet Strawberry bundel voor gebruiken. Ik heb toen 3 aardbeien in Poppy Parade gestempeld en uitgeponst. De kroontjes uit Granny Apple Green geponst en op de leuke cirkel van Painted Labels Dies hiermee versierd.

Leuk he?! Dit label op een mooi cadeau zakje met kleurverloop geplakt.Toen het zeepje in het zakje gedaan en een tekst op de omslag gestempeld. Een mooie strik erop met stoere nietjes en mijn bedank cadeautje was klaar.

Heel eenvoudig heb je zo snel een leuk cadeautje klaar.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s