Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: geen blog maar genieten van de zon.

Vandaag was ik niet vooruit te branden. Lekker gespijbeld en in de zon gezeten. Van de week was me dat niet echt gelukt dus dacht ik voordat deze mooie periode voorbij is ga ik er even van genieten. Zo fijn de warmte van de zon. Volgens mij ben ik al wat verkleurd.

S’middags wel nog naar het dorp gegaan om mijn lenzen op te halen en wat te shoppen. Ik zocht nog een mooi cadeautje voor een lief teamgenootje die hier bij mij in het dorp woont. Patricia werd 50 maar ik kwam daar gisteren pas laat achter. Toen waren de winkels al dicht. Dus vandaag iets leuks voor haar gevonden en even afgegeven.

Ze was er erg blij mee, dus missie geslaagd. De kaart hebben jullie van de week al voorbij zien komen. Deze bundel gaat er helaas uit. Dus mocht je hem willen ga dan naar mijn webshop want dan zie je meteen of het nog op voorraad is want het gaat hard.

http://www.madebyinepie.stampinup.net

Sommige producten zelfs met 50% korting! Dus shop till you drop hihi

Deze blog schrijf ik lekker in de zon onder de veranda. Even alleen thuis en vanavond ook want Willem gaat naar een voetbalwedstrijd. En de jongens hadden ook al plannen. Vind ik niet erg hoor, vind het soms heerlijk om alleen te zijn. Morgenavond gaan we uit eten met vrienden, zondag komen andere vrienden bij ons eten en de race kijken: dus weer ern gezellig weekend voor de boeg. En hopelijk nog wat zon erbij,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s