Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: horen zien en zwijgen

Dit blijft een goed gezegde. En vooral met deze schattige Boeddha’s als reminder. Als moeder leer je je kinderen praten en hoe ouder ze worden hoe meer je als opvoeder stiller wordt. Je hoort van alles, ziet van alles maar zwijgt nu want ze mogen nu hun eigen fouten maken. Als ze mij om raad vragen geef ik dat natuurlijk maar verder denk ik er soms heel anders over maar zeg ik niets. Herkenbaar? Vooral nu op social media meent iedereen hun mening te moeten geven en overal op te reageren en dan denk ik vaak: horen,zien en zwijgen. En ook: als je niks aardigs te zeggen heb hou dan je mond!

Ik zag deze schatjes vrijdag in een cadeau winkel hier in het dorp en moest ze kopen. Alleen Boedda’s mag je niet voor jezelf kopen dus heb ik ze voor Willem gekocht: hij vond ze ook geweldig. Hier wordt je toch vrolijk van.

Ik wel! En ik kijk hier zo vrolijk omdat we uit eten gingen met vrienden. We gingen naar Quisine in Oss. Daar waren we nog nooit geweest wel in Veldhoven maar toen deze vestiging werd geopend waren wij uitgenodigd door onze vriend Robin Wijnen, bedenker van dit mooie concept, maar helaas gooide Corona roet in het eten. Zaterdagnacht ging toen de Corona maatregel in en wij waren uitgenodigd voor zondag. Balen maar nu dus toch dit prachtige restaurant gezien. Het is gevestigd in het oudste pand van Oss in de Peperstraat en van binnen zo mooi. En het eten is top! Ik had de Ravioli en dat was smullen!

Hier een foto van het dak, deze hangende planten herinnerde mij aan de mooie stempelset Plantenpost.

Hier zie je de oude schoorsteen uit 1625 : geweldig toch.

Wij zaten aan een u-vormige tafel de mooiste plek in het restaurant met deze geweldige tekst erboven.

Ze hebben ook een binnentuin en deze tafel met mooie wandversiering staat in de vroegere stadsarchief.

Ik hou van teksten dus moest ik hier wel foto’s van maken.

Alles is zo mooi op elkaar afgestemd, dus mensen als je ooit in Oss, Veldhoven of Oosterhout bent ga hier genieten.

Vandaag komen vrienden bij ons eten en gaan we samen de race kijken. Fijne zondag iedereen. Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s