Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: vlinderkaart

Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad. Zaterdag genoten van het prachtige weer, en eindelijk weer in de jacuzzi gezeten. Quality time met vrienden gehad en een geweldig restaurant bezocht en heerlijk gegeten. Zondag was het weer zo heerlijk in de zon en kregen we vrienden op bezoek. Ik had de tafel mooi gedekt en Willem had ons verwend met een heerlijk Dry aged cote de boeuf en daarna samen de race gezien. Wat was dat spannend maar gelukkig won Max!

Ik vind het altijd leuk om de tafel mooi te dekken. Het mooie servies voor de dag te halen. Dat is al een feestje op zich en mijn mooie klaprozen tafelkleed heb ik met deze vrienden gekocht in Thorn toen we samen een weekendje weg waren dus dat brengt meteen mooie herinneringen met zich mee.

Vandaag was het ook weer schitterend weer en hebben we tussen de middag even lekker gewandeld. Ik zag deze mooie vlinder op een tak zitten dus daar moest ik een foto van maken. En ik wist ook meteen dat ik voor vandaag een vlinderkaart wilde maken.

Omdat de In colors van 2020-2022 eruit gaan heb ik deze gepakt en er kaarten mee gemaakt de andere laat ik nog niet zien want die zijn voor aanstaande zaterdag. Dan heb ik namelijk mijn eerste Paas/Lente evenement. Zo’n zin in!

Maar terug naar deze kaart. De basiskaart is van Cinnemon Cider en die heb ik in mijn Stamparatus gedaan. Met dezelfde kleur inkt de grote Butterfly Brilliance stempel beinkt en afgedrukt. Toen een mat van Basic White op de kaart geplakt en weer bestempeld. Omdat je de Stamparatus gebruikt blijft de stempel precies op zijn plek en krijg je dit leuke effect.

Nog wat Brushed Brass Butterflies erop geplakt voor de Blingbling en mijn voorkant van de kaart was al klaar.

De binnenkant heb ik heel eenvoudig gehouden met alleen de tekst Happy Birthday uit de Sweet Icecream set. Dit vind ik zo’n mooie stempel en heb hem vaak gebruikt maar helaas is deze nu retired. Je kunt hem nu met 50% korting kopen in mijn onlineshop. Hij kost nog maar € 10,50!

Omdat het snel gaat met de uitverkoop werkt daar bestellen het beste want je ziet dan meteen of het op voorraad is. www.madebyinepie.stampinup.net

Liefs Ine

Categorieën:#simplestampin, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stamparatus

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s