Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Fold over gift box van Pootles Papercraft

Vandaag laat ik jullie een leuk klein doosje zien die ik heb gezien bij Sam van Pootles Papercraft. Zij had deze gemaakt met de Hand-Penned Dsp. Ik heb gekozen voor het vrolijke gestreepte Sweet Talk Dsp. Op de achterkant van het Dsp ( dus de binnenkant van het doosje) zitten hartjes. Ik heb ook de bundel Geluksbrengertjes gebruikt: de stempelset en de bijbehorende pons. Plus de medium Daisy pons.

De tekst komt uit de stempelset en heb ik uitgestanst met een hart Die uit de Sweet Heart Dies set.

Ik zie nu trouwens op de foto dat 1Matte Black Dots eraf gevallen is. Deze had ik op de stippen geplakt. Hoe vinden jullie dit doosje? Schattig toch?

Er kan best wat in zoals je op deze foto ziet. Sam heeft er een YouTube filmpje van gemaakt. Maar in haar beschrijving zit een foutje, gelukkig maak ik meestal mijn projecten eerst met retired papier dus kon ik het aanpassen en de fout eruit halen. In plaats van op 12,5 cm moet je op 11,5 cm scoren.

Vandaag was een Happy Day ondanks de natte sneeuw en regen. De nieuwe jaar catalogus kwam binnen en hij is weer geweldig. We hadden hem al online gezien maar ik vind een papieren uitvoering toch het fijnste. Dan kan ik terugbladeren. Post-it strookjes erin plakken. Wishlist maken. En hopen dat wat ik wil vannacht in de Pre-order besteld mag worden. Wordt vervolgd!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s