Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag kaartje met tulpen

Na een korte nacht waarin ik nog om 3.00 uir mijn Pre- order heb geplaatst werd ik wakker en lag er lichte sneeuw op de daken en auto’s. Brr niet mijn ding. Druk bezig geweest met de voorbereidingen voor morgen: mijn eerste Paas/ Lente Kaart evenement Zin in!

Even de Stampin Scrubs gewassen. Dat was geen overbodige luxe. Het water was roze hihi.

Het kaartje van van vandaag heb ik met de Tijdloze Tulpen stempelset en pons gemaakt. Deze gaat eruit maar er is al een andere tulpen set. Ik zit deze blog te schrijven in de pauze van Dennis zijn wedstrijd dus kan niet even de naam van de set opzoeken. Rust stand is 1-1 dus spannend.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s