Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: Paas/Lente Evenement

Vandaag was mijn eerste Paas/ Lente Evenement en zeker niet mijn laatste. Wat was het gezellig en wat hebben de dames hard doorgewerkt. Dit is echt mijn ding, niet online maar gewoon live knutselen.

Zo zag het er vanochtend uit. Tafels mooi gedekt en alles keurig klaar gezet. Ik had maar 4 dames uitgenodigd, wilde nog niet de grote aantallen doen. Toch weer veel mensen Corona, zelfs mijn moedertje. Helaas moest mijn zusje op het laatste moment afzeggen door een keelontsteking. Want ja de griep heerst ook nog.

Ik had houten klembord plankjes bestempeld en deze konden de dames inkleuren met de Stampin Blends. Dat vonden ze echt supergaaf om te doen.

Deze stempelset gaat ons verlaten dus nu nog lekker mee gespeeld. We hebben er ook nog leuke kaarten mee gemaakt. Die zie je hier van de week wel op mijn blog. En daarna met behulp van de Stamparatus nog mooie vlinder kaarten.

Willem zorgde voor een lekkere lunch en daarna gingen we een loaded envelop maken maar nu een lente versie. Zo eenvoudig! Ik heb er een video tutorial van gemaakt op YouTube. En de dames vonden het geweldig en waren verbaasd hoe eenvoudig het was om te maken.

De tijd vloog voorbij en we hebben nog snel een leuk minidoosje gemaakt. Kortom een geweldige dag en zeker voor herhaling vatbaar.

Toen de dames weg waren heb ik alles opgeruimd: heerlijk zo’n creatieve ontploffing. En aansluitend ook de stempelsets en stansen uitgezocht die uit de catalogus gaan. Een top dag dus want ik mocht ook nog een mooie bestelling ontvangen, nu lekker lui op de bank tv kijken. Fijne avond,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s