Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: huisarts bezoek en shoppen

De dag begon met een bezoek aan de huisarts. Ik had al weken last van mijn rechterarm, een zeurende pijn en soms felle steken. Dus toch maar een afspraak gemaakt en tja alhoewel ik nog nooit getennist heb heb ik nu een tennisarm. Twee weken verplicht rusten en niet belasten. Nu ben ik rechts dus mega-onhandig. Willem was vrij dus zijn we maar gaan shoppen ipv weer klussen hihi.

Kijk ik heb mijn eerste verjaardagscadeau binnen. Deze lieverd heb ik van mijn eigen lieverd gehad. Jaren geleden kreeg ik een grotere versie maar door de jaren heen in weer en wind buiten staan werd hem fataal. En nu heb ik dus een nieuw exemplaar. Zo blij mee, ik wordt zo vrolijk van zijn lach.

En ook wordt ik vrolijk van mijn bloeiende planten. Dadelijk naar een wedstrijd van Dennis kijken spannend weer.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s