Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Families zijn als takken aan een boom, we groeien verschillende richtingen op maar onze wortels blijven 1 geheel.

Gisteren waren Willem en ik voor de eerste keer op de Oma Geenen Reünie. Omdat na de scheiding mijn broertje, grote zus en ik bij mijn moeder bleven. En de andere 3 bij mijn vader bleven, ken ik de familie van mijn vaders kant niet echt. Maar hoe ouder je wordt, wordt je toch wel nieuwsgieriger naar je roots. Het was hier in Geldrop dus ons toch aangemeld. De organisatie had geweldig hun best gedaan: overal op de weg naar het Uilennest hingen ballonnen en tekst:Bij binnenkomst herkende ik gelukkig 1 nicht en we gingen met mijn oudste broer en schoonzus en die kenden bijna iedereen dus dat was handig. We kregen naam kaartjes op maar die waren moeilijk te lezen hihi

De onderste afbeelding zat om de servetten.

En hoewel ik er weinig verwachtingen van had was het alsof ik in een warm bad terecht kwam. Mensen die ik alleen uit verhalen kende of van Facebook kon ik nu eindelijk in het echt zien. Het was super! En ook Willem heeft zich prima vermaakt. En genoot vooral ook van het heerlijke eten.

Na het eten vormden wat familie leden een band en werd er lekker muziek gemaakt. En s’avonds nog gezellig gedanst. Top feestje.

Er zijn ook familie foto’s gemaakt zelfs professioneel met een drone.

En ik ben jullie nog mijn weekoverzicht foto schuldig want door de reünie is mijn zaterdag blog weggevallen.

Geniet van het zonnetje,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s