Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: vlinderkaarten met de Stamparatus gemaakt

Deze vlinderkaarten hebben we met de Stamparatus gemaakt tijdens mijn Paas/Lente evenement. Super eenvoudig. Maar zo’n mooi effect.

Gemaakt door de dames.

De grote stempel van Butterfly Brilliance op mijn Stamparatus blad geplakt en be-inkt en bestempeld en dan daar Basic White stroken op plakken en weer bestempelen. Easy Peasy! Omdat de stempel in de Stamparatus zit stempelt hij steeds op dezelfde plek en loopt het mooi door. Als je eerst de stroken opplakt is dat minder mooi want dan zie je toch dat de stempel niet doorloopt. En de kleur cardstock en inkt bepalen eigenlijk waar je de kaart voor gebruikt. Daar pas je dan je sentiment en blingbling op aan. Want in bijvoorbeeld Gray Granite of Gorgeous Grape kunnen ze ook als mooie rouwkaarten dienen. En in het felle Magenta Madness wordt het een vrolijke verjaardags kaart.

Ik heb op dit moment veel last van mijn tennisarm dus doe even rustig aan. Weinig knutselen helaas. En morgen is onze Nick jarig: 21 wordt hij dan. Hij heeft ook nog eens om 14.30 uur rij-examen dus allemaal duimen want dat zou zijn mooiste verjaardagscadeau zijn.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. mooie kaarten

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s