Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kaart voor Nick

Gisteren werd onze Nick 21. Een prachtige leeftijd. Maar ook de dag dat hij voor de derde keer op moest voor zijn rij examen. Hij had er vertrouwen in maar wilde niet uit eten want als hij zou zakken was zijn plezier over. Dus geregeld dat Willem zijn speciale hamburgers zou maken voor Nick en dat we vanavond zouden uit eten gaan bij Sopranos. Helaas lukte het hem toch niet om zijn zenuwen in bedwang te houden en is hij gezakt. Zo sneu, want hij rijdt goed maar moet het wel laten zien. Hij heeft even gebaald maar zich daarna herpakt en toch een fijne avond gehad.

Dit is het kaartje wat ik voor Nick gemaakt heb. Het ontwerp had ik van een SOL die gegeven werd door mijn teamgenootje Geke. Het heet een wave card. En bij mij heb ik dat letterlijk genomen en het nieuwe Waves Of The Ocean Dsp gebruikt in combinatie met de Whale Done stempelset. Vooral ook om de teksten.

Hij blijft zo mooi staan. De cijfers zijn uitgestanst met de retired cijfer stansen. Deze doe ik nooit weg want zijn ideaal hiervoor.

De kleuren van het Dsp vind ik ook prachtig echt mijn ding!

En je kunt er zo makkelijk op stempelen. Je sluit de kaart met een stuk lint. Ik heb er even een stukje basic white opgelegd om mijn geschreven tekst te verbergen.

Nick vond de kaart prachtig en dat was de insteek dus missie geslaagd. Vanavond dus lekker uit eten, niet met alle kids want Maartje en Dennis hebben training maar Gijs is er wel bij want die kon gisteren als enigste er niet bij zijn. Dus vieren we het gewoon nog een keer. Dat wordt de trend fit jaar hihi. Mijn zestigste verjaardag ga ik ook diverse keren vieren. Omdat ik zo’n last heb van mijn arm eerst alleen met ons gezin en later dit jaar met mijn vriendinnen en dan waarschijnlijk in kleinere groepjes want dan heb je echt aandacht voor elkaar.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s