Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht

Deze week vloog om. Maandag voorbereidingen voor de 21ste verjaardag van onze Nick. Dinsdag de spanning van zijn rijexamen en hamburgers eten met de kids plus schoonouders van Nick. Woensdag rustig aan gedaan want mijn tennis arm was niet blij. S’avonds uit eten geweest bij Sopranos en Nicks 21st dinner gehad. Donderdag gepoetst en bij het graf geweest en vrijdag stond in het teken van de bekerfinale in Rotterdam. Helaas verloren. Vandaag boodschappen gedaan en eten gekookt voor morgen. Indisch want ons mam komt en van bbq houdt ze niet.

Babi ketjap in de maak.
Rundvlees in de Slowcooker

Dus vandaar dat ik wat blogs heb overgeslagen. Want mijn tennisarm belemmert me toch best veel. Nog steeds erg pijnlijk en rustig aan doen is er niet echt van gekomen.

Morgen en overmorgen mijn moeder hier en afwisselend de kids. Want die hebben natuurlijk nu ook de schoonfamilie waar ze naar toe gaan. Vanavond doe ik niks meer en Willem ook niet want die heeft vandaag geklust bij onze vrienden Johan en Mirjam. En zijn arm protesteert nu ook dus twee kneusjes op de bank haha.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s