Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dinsdag blog: verslag van de Pasen

Vandaag weer geen creatief blog. De afgelopen dagen weer teveel gedaan met mijn tennisarm. Indisch eten gekookt en toch mijn moeder aan de arm genomen soms. En natuurlijk voor haar gezorgd. Gelukkig hielp Willem met de steunkousen uit en aan doen wat dat lukte mij niet. En hij duwde de rolstoel. Eerste paasdag gezellig met broer, schoobzus moeder en wat kids doorgebracht. Tweede paasdag met ons mam op stap geweest. Wat was het heerlijk weer en wat heeft ze genoten en wij dus ook. Voetbalwedstrijd van Nick, Groenrijk tuincentrum en het kerkhof waren de uitstapjes en daarna weer gezellig samen eten. Ze had ook heerlijk geslapen op onze mega slaapbank. Kortom dagen met een gouden randje.

Vandaag had ik mijn massage in Heeze bij Chez Lisette en omdat mijn auto naar de beurt moest ging ik op de fiets. Op tijd vertrokken en genoten van de zon ik ging lekker totdat ik op een splitsing kwam en ipv rechts links ging. Je raad het al: verdwaald. Echt, ik zat weer bijna in Geldrop. Totaal geen richtingsgevoel en al die bomen lijken op elkaar. Iets te laat kwam ik aan en heb heerlijk genoten van mijn massage met magneten. Ook mijn tennisarm kreeg extra aandacht. Zo fijn! Dadelijk even wandelen met Willem om die Paaskilo’s eraf te lopen.

Aanstaande donderdag 21 april betaal je geen verzendkosten. Doordat alles duurder is geworden zijn de verzendkosten verhoogd naar €7,95 dus wees dlim en geef snel je bestelling door aan mij op madebyinepie@gmail.com. Of bestel die dag in mijn webshop: http://www.madebyinepie.stampinup.net

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s