Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kaart voor verjaardag voor een man

Nee helaas geknutseld heb ik nog niet maar deze kaart heb ik vorige week gemaakt voor de vader van Gijs. En heb ik nog niet hier laten zien. Deze is met de mooie nieuwe mannenset gemaakt Brewed For You. Stempelset en stansen staan in de nieuwe jaarcatalogus en mocht je deze willen ontvangen laat het mij dan even weten. In verband met de stijgende portokosten stuur ik ze niet zomaar naar iedereen op. Heb jij het afgelopen jaar een bestelling bij mij gedaan dan stuur ik het jou gratis toe. Maar ook dan graag een berichtje want veel van mijn klanten bekijken de catalogus digitaal. En zonde om deze prachtige catalogus die mij ook geld kost om aan te schaffen niet te gebruiken en dat hij in de oud papier mand beland.

Helaas zijn dus de verzendkosten van Stampin’Up! ook verhoogd. Van €5,95 naar €7,95 maar ongeacht hoe groot of hoe klein je bestelling is. Woon je vlak bij mij dan kun je ervoor kiezen om mee te doen met een verzamel bestelling en het hier thuis mop ophalen.

En morgen 21 april krijg je de verzendkosten gratis!!!! Ik doe dan zeker een bestelling weg dus mail mij jouw bestelling door of plaats het rechtstreeks in mijn online webshop:

http://www.madebyinepie.stampinup.net

Ik help jou graag! Gisteren ben ik naar Heeze gefietst ( en verdwaald hihi) en dat heeft mijn arm geen goed gedaan. Tel daar het huishouden bij op die toch ook gedaan moet worden en je begrijpt dat knutselen nu helaas op een laag pitje staat. Mijn handen jeuken om met mijn pre-order te spelen maar ik ben verstandig en zit nu braaf in de zon met mijn arm in de mitella. Effe mijn rust pakken anders heb ik er nog veel langer last van. Volgende week is mijn feestweek dus nu even kalmpjes aan. En dit is toch echt een feestelijke kaart geworden!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s