Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: vandaag rustig aan gedaan

Vandaag lekker rustig aan gedaan Willem was een vriend helpen, twee zonen waren weg en 1 zoon nog thuis die ik later naar de trein moest brengen. Vandaar uit doorgereden naar mijn dochter en schoonzoon. Die hebben uitzicht op een weiland en daar stonden nu twee paarden in: zo gaaf!

Zo leuk om dit bijna in je achtertuin te hebben.

Waar ik ook erg blij van wordt zijn onze nieuwe deuren. Zo mooi en zo fijn ook voor mijn handen. Geen klink maar gewoon open en dicht duwen. Mijn hal is nu bijna klaar en wat is het een plaatje geworden.

Jelle Hoefsloot van King Staal Heeze is Willems petekind en heeft echt gouden handjes. Hij gaat voor ons nu ook 3 tafeltjes maken. De leuningen van de trap zijn ook door hem gemaakt. En te zijner tijd willen we nog een stalen poort door hem laten maken.

Deze week weinig creatief bezig geweest. Vandaag nog een opdracht kaart gemaakt maar vergeten een foto te nemen. Aankomende week zal ik ook niet veel knutselen want Willem heeft een week vrij omdat ik natuurlijk dinsdag jarig ben en woensdag al een vrije dag is en vrijdag zijn atv dag. Lekker rustig aan doen. En dat is ook geen overbodige luxe voor mijn arm. Balen hoor want ik wilde nog zoveel doen en had ook lekker met de nieuwe producten willen spelen maar ja: het is zoals het is!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s