Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Optimisme is het leven gezien door een zonnestraal

Wat een heerlijk weer hebben wij de afgelopen week gehad. Heerlijk. Ik hou van de zon en de warmte waarmee je dan omarmt wordt. Het voelt als een knuffel.

Vandaag eerst naar het Woensels Winkelcentrum geweest in Eindhoven. Ik zou voor mijn verjaardag van Willem een Serengeti zonnebril krijgen want de mijn was ik kwijtgeraakt. En dit zijn echt de fijnste zonnebrillen. Toen ik 50 werd kreeg ik mijn eerste Serengeti van Willem en nu dus weer 1. Alleen was mijn oude model niet meer te krijgen en waren alle andere modellen niet mooi of veels te groot voor mij. Bij 3 verschillende zaken geweest en bijna de moed opgegeven. Maar gelukkig geslaagd bij Eyewish. Super aardige man die ons hielp en toen hij hoorde dat het voor mijn 60ste verjaardag was kregen we extra korting: lief he! Mega blij met mijn mooie bril:

Daarna heerlijk in de zon in de jacuzzi Max gekeken. Wat een heerlijke race en geweldige uitslag.Zonnestralen voelen echt als cadeautjes. Hopelijk dinsdag en het aankomend weekend ook zonnestralen. #bijnajarig

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s