Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: pre-verjaardags cadeautje en kaart

Vandaag kwam mijn vriendin Corrie langs met alvast een cadeautje voor mijn verjaardag. Ze kan morgen niet en dit cadeau had ze al lang voor mij in huis liggen. Gekocht in Zoutelande. Dus toch maar even gebracht. Superlief en inderdaad een echte Ine sjaal.

Hierdoor ge-inspireerd heb ik dit kaartje gestempeld met de nieuwe in-colors gecombineerd met inkten die in het basis assortiment zitten. Ik heb hiervoor de stempelset Hello Beautyful gebruikt. Super vrolijk en leuk kaartje geworden. En easypeasy.

Zo heb je dus snel een leuk kaartje af. Ik heb de matte black dots gebruikt en de Brushed Brass Butterflies voor de Blingbling.

Je ziet het je kunt overal je inspiratie vandaan halen, Morgen ben ik dus jarig en word ik 60! Zin in dit feestelijke jaar, want ik heb besloten om het hele jaar jarig te zijn en steeds met andere groepen vriendinnen en vrienden dit heugelijke feit te vieren. Vier het leven is dit jaar mijn motto. En daar ga ik morgen mee beginnen! This calls for a Celebration!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s