Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: terugblik op mijn verjaardag.

Wat een heerlijke dag was het gisteren echt een dag met een gouden randje. Het begon met een heerlijk ontbijtje op bed. En het bewonderen van mijn mooie bord in de tuin. Zo leuk met mijn bruidsmeisjes foto en de strandfoto uit Friesland. En natuurlijk in Bermuda Bay.

Daarna gauw naar de hoek van de straat van onze vrienden om te verzamelen om Aggie te verrassen. De burgemeester kwam in een blauw busje met een enorme oranje strik. Superleuk. Grappig was dat hij Willem zag en riep hee een Heezenaar, dag meneer Vertogen. Aggie dacht dat de buurman een lintje kreeg maar nee hij belde bij haar aan. Zo mooi om dit mee te mogen maken heel bijzonder. Ik kon niet alles zien want Willem ging voor mij staan om te filmen hihi.Op deze foto zie je hoe ik net nog dit mooie moment kon meemaken.

Daarna gingen wij zogenaamd naar huis maar in werkelijkheid gingen we naar de kasteelhoeve om daar hun op te wachten en met een bloem in onze hand een erehaag te vormen. Lekker geluncht en bij kunnen kletsen en zoals Aggie het zelf zei: mijn Pieter was er ook bij want zijn zonnetje scheen uitbundig.

De kids hadden in de tussentijd slingers en ballonnen opgehangen en kon ik eindelijk al de kaarten openmaken. Echte post is zoveel leuker! Hele mooie creaties zaten er weer bij. S’avonds heerlijk genoten bij Sopranos alleen Maartje kon er niet bij zijn helaas.

Het eten was weer voortreffelijk en heerlijk om de kids met hun partners bij elkaar te hebben. Zaterdag wordt het vervolgd. Toen we thuis waren werd er aan de deur gebeld en kwamen de golfmeisjes met hun mannen binnenvallen met Prosecco en hapjes: geweldig. Dus het werd nog laat hihi.

Vandaag heerlijk van de rust en de zon genoten. Lui in de jacuzzi gelegen en daarna lekker in de zon gezeten totdat ik een appje kreeg van een andere vriendin. Willem had al een paar keer hem geholpen met de buitenkeuken maar hij was nog niet klaar dus Willem is daar gaan helpen en mijn vriendin en ik hebben heerlijk zitten kletsen en Hayday gespeeld. Nu zitten we nog lekker buiten te kletsen. Dus weer een heerlijke dag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Dit klinkt als een geweldige dag! Heel veel plezier dit weekend!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s