Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: uitpakken van dozen.

Vandaag geen knutsel doosje maar dozen vervoerd en uitgepakt. Nieuwe tuinbank en tuintafel. Willem heeft nog vakantie en was tijdens de bekerfinale door de bank heen gegaan dus moest er iets nieuws komen. Gelukkig hadden we deze gezien en vandaag dus gekocht. De dozen waren groot maar gelukkig was het heerlijk weer dus met de klep een stuk open binnendoor naar huis gereden.

Was nog een heel gepuzzel omdat de tv kast voor bij de jacuzzi erg dominant aanwezig was onder de veranda. Nu hem als windvanger neer gezet en een knus hoekje ge-creëerd. Super blij mee zoals het nu staat. Mijn oude poef had ik gelukkig nog niet weggedaan en is nu een extra zitplek of om mijn benen op te leggen als ik lui wil liggen.

Morgen middag word ik ontvoerd door onze vrienden Aggie en Geert. Geen idee waar we naar toe gaan. Willem mag ook mee. Het is een verrassing voor mijn verjaardag. Zo leuk! Zaterdag begint mijn verjaardags weekend met de kids. We gaan met ons elfen slapen in een kasteel. Zo gaaf! Zaterdag heb ik de invulling gemaakt en zondag Willem dus dat is ook nog een surprise voor mij. Heerlijk zo vaak jarig zijn!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s