Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: 60 is de nieuwe 50!

Wow wat ben ik een gezegend mens. Na een geweldige verjaardag dinsdag en mijn verrassings uitje vrijdag begon gisteren mijn verjaardags weekend. De weersvoorspellingen waren somber: zwaar bewolkt en geen zon. Nou mijn Pieter liet zijn zon gewoon schijnen voor ons! Met een lekker zonnetje vertrokken we naar Thorn. Hier hebben we gezellig koffie , thee en Rosé gedronken in de zon. De zonnebrandcreme moest zelfs tevoorschijn komen.

Lekker geshopt en gewandeld in dit schattige plaatsje en toen door naar Maasbracht waar we een rondvaart boot hadden geboekt. Op het dek in de zon gezeten en lekkere lunch gehad. En de kids spelletjes gespeeld.

En toen gingen we naar kasteel Wolfsrath waar we een arrangement geboekt hadden met diner en overnachting. Bij aankomst moest ik even op onze prachtige kamer blijven want de kids gingen nog de boel versieren. En ook Bartho en Annet hadden al slingers voor mij opgehangen.

En toen kreeg ik een prachtige armband van mijn kinderen: Mandy, Dennis, Michael, Nick en Teun. Een gouden armband met hun voorletters. Prachtig! En zo totaal niet verwacht dat toen al de eerste traantjes kwamen.

Van de partners van de kids: mijn schoonzonen en schoondochters kreeg ik een fotoshoot cadeau, zo gaaf! En die hebben we toen meteen in de tuin gedaan. Reuze benieuwd wat onze Maartje allemaal voor moois heeft geschoten. Ze heeft een eigen bedrijf: Maartjetruijenfotografie en maakt prachtige foto’s dus dat komt wel goed.

Deze foto van het zootje ongeregeld heeft Willem genomen.

Daarna gingen we borrelen en werd er zelfs nog door sommigen een fanatiek partijtje sjoelen gedaan.

En toen was het tijd voor het diner in het kasteel: wat een toplocatie is dit toch! Echt heel speciaal zo aan die grote ovale tafel.

Tijdens het diner kreeg ik nog een prachtig cadeau: mijn eigen Bermuda Bay vriendenboek. De kinderen hadden vrienden en familie benaderd om iets voor mij op te schrijven: wow geweldig! Ja daar kwamen de traantjes weer. Ik heb het even doorgebladerd maar ga dat thuis op mijn gemak met tissues bij de hand doorlezen. Iedereen die het ingevuld heeft: super bedankt.

Na deze verrassing en het heerlijke dessert gingen we naar de lounge bar terug maar daar hadden Michael en Gijs weer een verrassing voorbereid: een zelfgemaakte pubquiz! Wat hebben ze dat goed gedaan en gepresenteerd: klasse jongens! En hoewel Willem en ik de afko(rtingen) ronde niet echt snapten: BBIO????? Bierbuik in oprichting hahaha. Zijn wij er als oudjes toch in geslaagd om de quiz te winnen tot onze grote verbazing overigens.

Toen was het hoog tijd om te gaan slapen en na te genieten van al het moois wat deze dag gebracht had. Dadelijk ontbijten samen en dan heeft Willem nog iets bedacht dus weer een verrassing. Dit is echt mijn beste verjaardag ooit! En dan hebben we Disney land Parijs in juli nog tegoed. Het samenzijn met onze kids en schoonkids was al een cadeau opzich en dan nog alles wat erbij kwam: ik ben een gezegend mens!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Wat super gaaf zeg!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s