Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: the day after.

Ja helaas is mijn feestweekend voorbij. Dus vanochtend gewoon de was gedaan en de natte ruimtes gepoetst. Maar s’middags scheen de zon zo mooi dat ik gewoon gespijbeld heb en heerlijk in de zon ben gaan zitten. Heerlijk! Even nog nagenieten van het topweekend. Na een heerlijk ontbijt hebben we het kasteel verlaten en zijn we naar Sittard gegaan. Willem had daar twee escaperooms voor ons gereserveerd. Dat vinden we allemaal super leuk om te doen. Wel deze keer in twee groepen verdeeld. Nou onze was super eng. Het leverde veel hartkloppingen op maar gelukkig zijn we ontsnapt.

De anderen hadden een soort tovenaars spel en zijn gelukkig ook ontsnapt. Je ziet wel dat we blij waren dat we ontsnapt zijn. Want vaak lukte het ons net niet.

Ik heb geweldig veel kaarten gehad en wil deze zelfgemaakte met jullie hier delen. Echte post blijft zoveel leuker!

Prachtig toch, wat een creativiteit! Morgen gaat de jaarcatalogus online. Dat wordt ook genieten van creativiteit. Zoveel mooie producten en de nieuwe In Colors. We hebben nu een hele mooie instapactie boven op de normale instapactie van €129,00 betalen en producten uitzoeken ter waarde van €175,00 . Krijg je hierboven op ook nog eens een gratis In Color pakket. Hierin zitten de 5 nieuwe In Color inktpads, 20 vellen In Color cardstock ( van iedere kleur 4 vellen),een heel pakket In Color designpaper van 6” x 6” en ook nog gratis grid papier waarop je fijn kunt werken. Wil je meer weten over deze geweldige instapactie mail mij dan of bel mij even. Ook als je toch liever een papieren catalogus wilt. Geen addertjes onder het gras. Wil je stoppen dan laat je gewoon je demoschap verlopen. Maar profiteer je wel 3 maanden van korting op jouw bestelling. En alle andere voordelen van het demoschap.

Wil je gewoon bij mij bestellen kan dit ook op het vertrouwde adres: madebyinepie@gmail.com. Ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s