Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag is het de verjaardag van mijn overleden man.

Hij zou 61 geworden zijn en is geboren in 1961. Helaas al 16 jaar dood en niet meer lijfelijk bij ons. Maar ik geloof dat hij nog steeds over ons waakt en hij stuurt zijn zonnetje als we het nodig hebben. Op mijn verjaardag, het weekend en ook vandaag toen we bij zijn graf bezig waren de klimop weg te trekken. Het graf ziet er weer netjes uit dankzij de hulp van Nick en Mandy.

Mooie bloemen op zijn steen gelegd en vanavond eet ik een stuk appeltaart en drink ik een borrel op zijn verjaardag. Gezellig samen gegeten met twee kinderen en partners. En heerlijk nagepraat over het mooie afgelopen weekend.

Vanochtend eerst even deze website aangepast. De nieuwe online jaarcatalogus link erop gezet. En de foto van de Nederlandse stempelsets vernieuwd. Maar meer heb ik vandaag niet gedaan aan Stampin’Up! Want we stonden al vroeg bij het graf. Nu de was nog aan het doen want Gijs en Michael vertrekken morgenvroeg op vakantie. Deze week ga ik zeker een bestelling doen, heb ook verjaardags geld gekregen van de kids. En er staan zoveel mooie dingen in de catalogus. Wat is jouw favoriet?

Hieronder vind je de link naar de nieuwe producten die je dan rechtstreeks in mijn webshop kunt bestellen:

https://www.stampinup.nl/categories/whats-new/new-arrivals?demoid=5033120

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

  1. Pieters graf ziet er weer mooi uit met de bloemen erop en helemaal netjes. Blijft toch moeilijk, ik vind zo mooi hoe je over hem schrijft. Ook al heb ik hem nooit gekend, toch lijkt het zo alsof je hem toch leert kennen door jouw verhalen. Dikke knuffel ❤️

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s