Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: en weer een verjaardagslunch.

Al mijn vriendinnen had ik een berichtje gestuurd dat ik graag met hun een groot feest wilde vieren voor mijn zestigste verjaardag. Maar door mijn tennisarm en onze drukke agenda lukte het mij niet om een datum te vinden en dat leverde mij stress op dus heb ik besloten het hele jaar door jarig te zijn. En ga ik met al mijn vriendinnen iets leuks doen. Dit vonden ze allemaal een geweldig idee. Vandaag ging ik lunchen met Nicole en ik wilde dit voor haar betalen maar nee, zij had cadeautjes voor mij bij en ook een brief waarin ze schreef dat zij de lunch betaalde voor mijn verjaardag. Hoe lief was dat.

We hebben heerlijk geluncht bij Lekker en Vrolijk hier in Geldrop. Het leuke is dat mijn lieve nichtje Lara hier werkt. Zij vond het fantastisch dat wij er waren.

De bediening was super en het was allemaal lekker. Dus geen straf om nog een keer te gaan lunchen hier.

Lara vond het geweldig dat wij speciaal voor haar kwamen. En wilde gelukkig ook op de foto. Zij werkt hier van maandag tot en met woensdag en donderdag en vrijdag werkt ze bij de Parelkamer in Heeze: wat een kanjer he!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s