Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Mom is Wow

Als je de letters Mom op zijn kop draait krijg je wow! En wow wat ben ik blij om Moeder, schoonmoeder, liefmoeder en dochter te zijn. En ik sta vandaag op Moederdag ook stil bij al die vrouwen die zo graag moeder willen zijn of hadden willen worden, of een kindje hebben verloren of hun moeder niet meer hebben. Sterkte allemaal.

Ik ben dankbaar dat ikzo’n bofferd ben die kinderen en schoonkinderen heb en ook mijn moedertje nog bij mij heb. Van de week al bij haar langs gegaan om een mooie plantenbak te brengen en een kaart. En vanochtend bedankte ze mij al voor de mooie kaart. Omdat we vorig weekend compleet waren heb ik toen al een beetje moederdag gevierd. Vandaag zijn Gijs en Michael er niet bij : zijn op vakantie, Teun wilde wel komen maar had ontbijt met zijn voetbalteam daarna voetballen en met zijn eigen moeder eten dus heb ik gezegd je hoeft niet te komen schat. Ik weet toch dat je van me houdt en zie jou maandag wel. Nick en Bibi, Mandy en Gert en Dennis ( na zijn voetbalwedstrijd) komen wel.

Gisteren heb ik mijn zomerkleding in de kasten en lades gedaan terwijl Willem en onze vriend Johan hard aan het bbq meubel aan het werken waren. Wordt supermooi en gisteren heb ik dan ook al Willems vaderdag cadeau gekocht een Grill Guru van 40 cm. Dan heeft hij een grote Grizzly en kleine Grill Guru naast elkaar in het meubel zitten. Beide mooi grijs en ook zijn buitenkeuken wordt antraciet grijs: dus super chic!

Gisteravond weer mijn verjaardag gevierd tijdens een etentje bij Sopranos met onze vrienden Rudy en Wilma. Dus de kilo’s vliegen eraan maar we maken kostbare momenten! Life live to the fullest.

Oh ja en ik ben ook nog een zus/zusje

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s