Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: case de catalogus .

Ik doe het eigenlijk te weinig: case de catalogus maar ik was bezig met een bestelling en zag toen op Pagina 86 dit mooie kaartje met de Bamboo Beauty stempelset.

Ik heb wel 3 andere kleuren gebruikt want het is zo’n heerlijk weer buiten dat ik zomerse kleurtjes wilde gebruiken. Ik heb gekozen voor 3 van de nieuwe In Colors: Tahitian Tide, Parakeet Party en Sweet Sorbet. Hier wordt je toch vrolijk van:

De nieuwe in Colors zijn fantastisch en nu is er een mooie instapactie waarbij je bovenop het gebruikelijke starterspakket van €129,00 betalen en voor €175,00 producten uit mag zoeken, je nu ook een In Colors pakket krijgt ter waarde van €81,00. Je krijgt dan de inktpads in alle nieuwe kleuren, dsp, cardstock en gridpapier. Dit pakket heeft een waarde van €81,00. Dus tel €81,00 en €46,00 (het verschil tussen €175,00 en €129,00) bij elkaar op en jouw voordeel is €127,00!!! Wow mooier gaat het echt niet worden. Dus stap snel in bij team Madebyinepie want deze actie duurt alleen deze maand.

Wil je meer weten over het demoschap en de instapactie of wil je een bestelling plaatsen ( bijvoorbeeld de mooie stempelset Bamboo Beauty van €26,00) mail mij dan op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

https://www.stampinup.nl/products/clingstempelset-bamboo-beauty?demoid=5033120

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s